Pridané: 28.8.2026

Aktualizované: 28.8.2026

Pridanie používateľa

Manažuj prístupy pre nových a existujúcich používateľov v Nalgoo

  • Stačí prejsť do záložky Nastavenia / Používatelia / Pridať používatela

image
image
  • Vyber typ licencie, ktorý definuje, aké rozhranie má používateľ vidieť

  • S prihlasovacím e-mailom sa bude používateľ prihlasovať do Nalgoo a zároveň mu naň príde registračný e-mail

  • Zvoľ jazyk, v akom príde používateľovi e-mail

  • Členstvo v skupine definuje práva používateľa

  • Kým používateľ nemá v zozname uvedené svoje meno a priezvisko ale len e-mailovú adresu, znamená to, že si zatiaľ nedokončil registráciu

  • Na dokončenie registrácie má 7 dní. Ak doba uplynie, môžeš mu z Nalgoo opätovne zaslať pozvánku

image
image
  • Klikni na e-mailovú adresu používateľa a následne mu opätovne zašli pozvánku

Blokovanie používateľa

  • V prípade, že niektorý z používateľov už nemá mať prístup do systému, stačí ho jednoducho zablokovať

  • Klikni na jeho meno a následne zdeaktivuj jeho účet

image